معرفی آلبرت محرابیان

البرت محرابیان

داشتم  نگاهی به شاگرد های اریک برن مینداختم که چشمم به یه اسم اشنا و ایرانی افتاد…. آلبرت محرابیان

بعدش شروع به سرچ کردم و این مطلب را برای معرفی ایشون انتخاب کردم. عنوان نوشته را هم معرفی آلبرت محرابیان گذاشتم. نکته جالبش این هست که در سایت اریک برن (https://ericberne.com/albert-mehrabian-biography/) هم ایشون را معرفی کرده است.

محرابیان ارشدش را در حوزه مهندسی و علوم طبیعی در دانشگاه ماساچوست گرفته است اماااااا  فارغ تحصیل دوره Ph.D   روان شناسیت.

آلبرت محرابیان (متولد سال ۱۹۳۹ در یک خانواده ارمنی در ایران)، در حال حاضر استاد بازنشسته روانشناسی، دانشگاه کالیفرنیا)، او بیشتر بخاطر نوشته‌هایش در اهمیت نسبی پیام‌های کلامی و غیر کلامی شناخته شده‌است. یافته‌های او دربارهٔ پیام‌های متناقض احساسات و حالت در سمینار ارتباطات انسانی در سراسر جهان نقل شده‌است، و همچنین به عنوان قانون ۷٪ -۳۸٪ -۵۵٪ شناخته شده‌است.

در ادامه به معرفی کتاب هاش خواهیم پرداخت.

در این کتاب قانون  ۷%-۳۸%-۵۵%  بعنوان قانون طلایی در ارتباطات و زبان بدن بیان می‌شود. این قانون  مدعیست تنها هفت درصد پیام‌های ما از مسیر کلمات منتقل می‌شود و مابقی از مسیر  پیام‌های غیرکلامی ( علامت های چهره ولحن صدا) برای نفر مقابل ارسال می‌گردد. محرابیان در کتاب پیام‌های خاموش، تاکید دارد که مطالعات او در مورد  علامت های غیرکلامی و زبان بدن تنها در حالتی کاربرد دارد که دوست داشتن -دوست نداشتن توسط  پیام در حال انتقال باشد و بغیر آن، تحقیق های وی مصداقی نخواهد داشت.

نکات ارزشمند بسیاری در حوزه پیام های زبان بدن و غیرکلامی  در این کتاب وجود دارد که در زیر سرفصل های این کتاب آمده است.

سرفصل های کتاب پیام های خاموش

  1. نزدیکی: دوست داشتن و نزدیک شدن به دیگران
  2. قدرت
  3. پیام‌های دولایه‌ای یا دو سطحی
  4. سبک های  اجتماعی چیست؟
  5. سبک اجتماعی و محیط
  6. نزدیکی زبانی درون زبان دیگر
  7. جنبه های فکری و کاربردهای آن …کاربردها در: فروش، تبلیغات، کمپین‌های سیاسی، عشق، بیگانگی اجتماعی و

 

برای دانلود کتاب پیام های خاموش ( Albert-Mehrabian – Silent Messages 1971  )کلیک کنید.

همچنین در ویدیو زیر به معرفی وی خواهیم پرداخت.

 

کتاب بازی نامگذاری

دکتر آلبرت محرابیان در زمینه اثرات نام افراد بر زندگی آنها  تحقیقاتی انجام داده‌ است. در اصل  موضوع نامگذاری افراد و فرزند بحثی فرهنگی است و نه تنها از یک جامعه به جامعه دیگر، بلکه حتی از یک شهر به شهر دیگر هم، مشخصات و مقتضیات آن عوض می شود،  صحبتهای آلبرت محرابیان (کتاب بازی نامگذاری یا The Name Game ) تا حدی عمومی است ولی حداقل می‌تواند اهمیت موضوع نامگذاری برای فرزندمان را نشان دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *